MEGA-TECH, 25 jaar ervaring tot uw dienst

MEGA-Tech Informatique Sprl is gespecialiseerd in de ontwikkeling van computersystemen. We bieden software voor bedrijfsbeheer voor elk type van onderneming.

Wij zijn de verdeler van MEGA-WIN, MEGA-Kassa voor verkooppunten en MEGA-Resto voor de Horeca.

Onze missie: bijdragen aan de ontwikkeling van uw bedrijf dankzij krachtige software.

U kan bij ons terecht voor kwaliteitsvolle en hoogtechnologische oplossingen. Wij leveren desktopcomputers, servers en andere hardware aan bedrijven.

Onze leverings- en interventietermijnen zijn zeer kort (binnen de 24 u). Wij bieden trainingen, installaties en een after-sales service op locatie.

Met ons onderhoudscontract bieden wij ook telefonische ondersteuning en een snelle “online” interventie.

Wij kunnen software op maat van uw bedrijf ontwikkelen of een van onze bestaande programma’s aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Als u online wilt verkopen, probeer dan onze MEGA-SHOP e-commerce oplossing. Surf naar www.mega-shop.be

Bezoek ook onze website : www.mega-tech.eu

Erkin PEKER is de zaakvoerder van MEGA-TECH Informatique. Hij is een ervaren programmeur-analist, die weet wat de behoeften van de handel zijn omdat hij aan het begin van zijn loopbaan zelf een groothandel uitbaatte alvorens hij overstapte naar de informatica.

Hij begon eerst met het ontwikkelen van MEGA-Stock (onder DOS) voor eigen gebruik. Vervolgens ontwikkelde hij MEGA-WIN van 2002 tot 2004. Na 2.000 programmeeruren bracht hij MEGA-WIN 1.5 op de markt. Het programma is sindsdien sterk blijven evolueren.

Er worden voortdurend verbeteringen aangebracht aan het programma op basis van zijn ideeën en die van onze gebruikers. U kunt erop rekenen dat u elk kwartaal een MEGA-WIN-update zal ontvangen.

Wij kunnen ook vrij snel toevoegingen en correcties (bug fixes) aanbrengen in MEGA-WIN.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.